Home » Over ons

Woonwinkel Ouddorp startte in 2012, maar toen was Pieter van den Boogert nog betrokken bij de tegenover liggende Bouwmarkt. Die heeft hij inmiddels verkocht en sinds 2015 is hij volledig betrokken bij de Woonwinkel. Door zijn jarenlange ervaring in de Bouwmarkt en de ervaring die hij opdeed in zijn klusbedrijf, kan Pieter veel voor u betekenen aangaande timmerwerken. Hij levert alles op maat, legt de vloeren zelf tot aan de lambrisering aan toe!

 

Christel Neven is ontzettend enthousiast over het werken met gordijnen en raamdecoratie. Ze weet dit enthousiasme over te brengen op de klanten. Ze is vooral gek op de collectie Tzum van A house of Happiness, waarbij vooral de mensen die houden van stoer en natuurlijk comfort zich kunnen laten inspireren op het gebied van gordijnen en kussens. Voor elk interieur is er een kleur bij Woonwinkel Ouddorp!

 

Piet Schipper is de stoffeerder van de woonwinkel en heeft 40 jaar ervaring. Hij legt tapijt en vernieuwt o.a. trappen met vloerbedekking die u in de woonwinkel uitzoekt. Hij kan dat als geen ander. Het moet bij Piet en Pieter altijd perfect zijn. Ze werken nauwkeurig en willen dat de klant tevreden is!