Home » Over ons » Passie essentiële oliën

In januari 2016 ging ik bij Pieter in de Woonwinkel werken. Ondanks dat het erg leuk is om mensen te helpen met het inrichten van hun huis, ontbrak er iets voor mijn gevoel. In mei van dat jaar kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living en op dat moment wist ik het, want in mijn beleving heb je zo weinig aan een mooi ingericht huis als je gezondheid het laat afweten. Wat een mooie combinatie, want zo is het plaatje compleet. Daarom ook de naam Wijs Wonen & Leven!

 

Ik (Christel) word heel gelukkig als ik mensen kan helpen met hun gezondheid. Of dat nu op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied is, dat maakt voor mij niet uit, want deze 4 zijn met elkaar verbonden.

Vroeger vroeg ik mij altijd af hoe het zou zijn om een passie te hebben en hoe dit gevoel zou zijn. Ik droomde heel lang over een passie, maar tegenwoordig ervaar ik dus echt hoe fijn het is om het te hebben en om van zo'n passie je werk maken is helemaal geweldig!

Ooit was ik zelf ziek en toen heb ik voor het eerst ervaren hoe het is om een ongelofelijke kracht te voelen, een kracht waarvan ik gelijk wist, dit moet eigenlijk ieder mens kunnen ervaren, maar hoe? Ik zocht jaren een manier om mensen hiermee te helpen, want er zijn zoveel mensen die zich niet voelen zoals ze zich horen te voelen, of mensen die met vage gezondheidsklachten rondlopen en het niet weten om te keren...

Nu ben ik elke dag blij, leef ik mijn passie....want elke dag belt of apt er wel iemand om me te vertellen dat ze zich goed voelen sinds ze de oliën gebruiken, of dat er weer één of ander kwaaltje verlicht wordt of zelfs verdwenen is! Hoe gaaf is dat....:-)