Home » Referenties

Gerline & Ruud 11 maart 2016:

Bij Woonwinkel Ouddorp heb je veel keuze in alle raamdecoratie, vloeren en kastenwanden. Zelfs voor accessoires kun je er terecht. Wij hebben onlangs prachtige plissé's gekocht en die zijn keurig opgehangen door Pieter. Wij gaan er zeker weer heen als we iets nieuws nodig hebben. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het uitzoeken van kleurkeuze en mogelijkheden zijn we prima voorgelicht door Christel.

 

Marijke & Arjan Meijer 30 april 2016:

Wij zijn onlangs ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe vloer. We zijn vriendelijk ontvangen en een goede en nette service. Wij zijn erg tevreden. Arjan en Marijke

 

Kees en Gré Stans 3 mei 2016: 
Wij hebben onze stacaravan in Goedereede laten opknappen door Woonwinkel Ouddorp. Toen wij vloerbedekking wilden bestellen, bleek dat verbouwing van de keuken en de badkamer ook door dit bedrijf gedaan kon worden.

We konden zelf de materialen bestellen en werden daarbij ondersteund door de Woonwinkel Ouddorp. Ook tijdelijke opslag bij hen was geen probleem.

Vanaf de keuze van de vloerbedekking tot en met de afronding van alle aanpassingen zijn wij zeer vriendelijk en punc- tueel te woord gestaan, werden alle afspraken nagekomen, niet moeilijk gedaan over meerwerk en dat alles binnen het af- gesproken tijdschema.

De vakkundigheid en flexibiliteit, die daarbij aan de dag werd gelegd, maakten van ons zeer tevreden klanten. we zullen er zeker terugkomen. Kees en Gré Stans.